Rejser

Rejser og nyresygdom

Nyreforeningen arrangerer hvert år rejser til udlandet for vores medlemmer. Derudover driver vi to dialyseklinikker i Danmark og udlejer et sommerhus i Nordylland.

For at rejse med Nyreforeningen og leje vores skønne sommerhus, skal du være medlem af Nyreforeningen. Du kan melde dig ind ved at klikke HER.

Her på siden kan du læse om:
Rejser til udlandet
Lej sommerhus i Nordjylland
Nyreforeningens dialyseklinik i Skallerup
Nyreforeningens dialyseklinik på Fanø

Rejser til udlandet

Nyreforeningen arrangerer typisk to rejser til udlandet om året.

Lige nu arbejder vi på at arrangere en rejse til Rhodos eller Kreta i maj 2023. Mere information følger her på siden.

Få direkte besked om rejser

Ønsker du at få besked, når der er nyt om vores rejser, så send en mail til mail@nyre.dk eller ck@nyre.dk. Så skriver vi dig på mailinglisten.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til rejserne, brug for hjælp til at finde en dialyseklinik eller spørgsmål til hvordan det er at rejse med dialyse, så kontakt rejsekoordinator Jette Thaarup på jt@nyre.dk eller tlf. 22 81 46 78 mandag-tirsdag kl. 10-12 og torsdag kl. 12-14.

Lej sommerhus i Nordjylland

Nyreforeningen ejer et sommerhus ved Skallerup Klit i Nordjylland. Huset ligger 600 m fra havet,  12 km. vest for Hjørring og 2 km. fra dialysen i Skallerup Seaside Resort.

Huset, der er bygget i 1999, er på godt 80 kvm, og er opvarmet med el og en stor brændeovn. Huset indeholder i øvrigt alle moderne faciliteter inklusive vaskemaskine, opvaskemaskine og TV. Der er i alt 6 sovepladser i sommerhuset. Et soveværelse med 2 enkeltsenge, ekstra bred dør hertil, et værelse med køjesenge og et soveværelse med dobbeltseng. Der er bord og stole til 8 personer, service og bestik til 12 personer og et helt moderne indrettet køkken. Huset opvarmes om vinteren med pejsebrænde i den store brændeovn.

Sommerhuset er handicapvenligt. Der er flisebelægning ved indgangspartiet samt kørestolsrampe og ekstra bred indgangsdør. Badeværelset er udstyret med hæve/sænke vask, greb ved toilet, bruseniche uden kant samt greb. Der er badebænk på badeværelset og skydedør ind til badeværelset.

For at komme til huset, er det en fordel at have en bil til rådighed. Men det kan også lade sig gøre at komme frem med offentlig transport. Du kan tage toget til Hjørring og enten bus eller taxa det sidste stykke.

Husdyr er ikke tilladt, dog med undtagelse af fører-/handicaphund. Rygning i huset er ikke tilladt.

Turistattraktioner nær Skallerup

Hirtshals ligger kun 15 km væk, og her finder du bl.a. Nordeuropas største akvarium. Nyfangede fisk kan købes ved de små både, der ligger ved kaj for enden af fiskeriauktionen. Hjørring med sin hyggelige, lille gågade og mange fine forretninger ligger 12 km fra sommerhuset.

En rask gåtur langs stranden bringer en til Rubjerg Knude, hvor fyrtårnet, som er totalt tilsandet, ligger. En langstrakt fin sandstrand strækker sig helt fra Skagen og ned til Blåvand.

Du er også tæt på attraktioner som Fårup Sommerland, skulpturparken i Blokhus og Ørnereservatet.

Priser 2023

Priserne er for en uge.

Uge 1-6: 2.700 Kr.
Uge 7-21: 3.600 Kr.
Uge 22-34: 4.100 Kr.
Uge 35-47: 3.600 Kr.
Uge 48-52: 2.700 Kr.

El: Gældende dagspris
Rengøring (obligatorisk): 650 kr.

Husleje m.m. betales senest 2 måneder før opholdet.
Ved afbestilling senere end 2 måneder før opholdet, refunderes huslejen ikke.
Lejer opfordres til at sikre sig afbestillingsforsikring.

Ansøgning om ophold sker ved henvendelse til Birthe Nielsen, tlf. 50 93 59 41 eller dialyse@nyre.dk.

Huset udlejes løbende. Eneste krav for udlejning er, at du er medlem af Nyreforeningen.

Nyreforeningens dialyseklinik i Skallerup

Nyreforeningens dialyseklinik er beliggende i Skallerup Seaside Resort. Klinikken råder over 4 dialysepladser. Dialysen har åbent hele året. Dialysen har en fastansat sygeplejerske, Birthe Nielsen, samt sygeplejerskevikarer fra Hjørring og Aalborgs dialyseafsnit. Dialysebehandlingen er gratis for dig, da behandlingen betales af din region.

Dialysen Skallerup Klit
Skallerup Seaside Resort
Nordre Klitvej, Skallerup
9800 Hjørring
Tlf. 50 93 59 41
dialyse@nyre.dk

Hent dialysepapirer:

Dialyseordination-Skallerup

Kautionsanmodning-Skallerup-2023

Dialysetider

Nyreforeningens dialyseklinik på Fanø

Fanø Dialyseklinik er beliggende i det moderne og velfungerende Sundhedshus på Vestervej 1 i Nordby på Fanø. Her er behandlinger og sundhedsydelser samlet på ét sted.

I klinikken bliver du mødt af sygeplejersker, som har mange års erfaring med dialyse. Klinikken er indrettet med 2 dialysepladser, stole og borde, fjernsyn mv.

Vi arrangerer så vidt muligt dialysen efter gæsternes behov for f.eks. dialysedage og -tider, og vi er fleksible i forhold til at tilpasse selve behandlingen og plejen.

Dialysebehandlingen er gratis for dig, da din region betaler behandlingen.

Dialysen drives af koordinerende sygeplejerske Elisabeth Ettrup, og det lægefaglige ansvar ligger hos Overlæge Kjeld Erik Otte fra Kolding sygehus.

Du kan booke feriedialyse på Fanø ved at skrive til fanoe@nyre.dk.

Er du vant til at få HDF-dialyse?
Så kan du få også få det på Fanø.

Hent dialysepapirer

Dialyseordination

Kautionsanmodning-Fanø-2023

Få 10 % rabat på sommerhusudlejning

Sol og Strand giver 10 % rabat på sommerhusudlejning på Fanø, når du har booket din dialyse i Nyreforeningens klinik. Se udvalget af sommerhuse hos Sol og Strand.

Oplevelser på Fanø

På Fanø er der mulighed for en dejlig ferie for både børnefamilier og pensionister. Fanø er ø-ferie med Vesterhavet, brede sandstrande og store naturoplevelser. Fanø har rav, østers, sælsafari, dragebygning, legeland og gode muligheder for at kigge på fugle. Der er gallerier og et kunstmuseum samt de to kulturhistoriske byer Nordby og Sønderho med de flotte og velbevarede gamle huse. Fanø er desuden en del af Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.