Pårørendefællesskab i København for unge partnere 25-40+

Ricki, Barbara og Lene i køkkenet

Dette pårørendefællesskab er for unge pårørende i alderen 25-40+. Til fælles har vi alle, at vi er pårørende partnere til mennesker med en nyresygdom. Formålet med netværket er at møde hinanden på tværs, og skabe et fællesskab blandt os yngre, der i højere eller mindre grad er påvirket af vores partneres nyresygdom.

Ønsket med fællesskabet er at lære andre at kende som man kan spejle sig i – et fællesskab hvor du ikke behøver at forklare dig, et netværk hvor du kan spørge til råds, samtidigt med at vi hygger os sammen. Netværkets møder kredser sig om hyggelige aktiviteter, med mulighed for at dele på kryds og tværs alt efter behov. Desuden er der mulighed for at arrangere temaaftener med faglige oplæg med fokus på det at være pårørende.

Hvem kan deltage?

Unge pårørende partnere i alderen 25 – 40+

Alle i målgruppen er velkomne til at deltage. Man kan tilmelde sig fra gang til gang, og det er gratis at deltage. Der er gensidig tavshedspligt for alle der deltager.

Hvor og hvornår mødes vi?

Vi mødes ca. en gang i kvartalet.

Næste møde er tirsdag den 31. januar kl. 17-20. Vi skal hygge os, spille brætspil og få lidt godt at spise sammen.

Vi mødes på Hyltebjerggård, Linde Alle 33 i Vanløse

Tilmelding til Ricki Rickithanning@live.dk eller Lene lkaxe@hotmail.com

Kontakt

Vil du være med eller høre mere? Få mere information eller tilmeld dig ved at kontakte Rickithanning@live.dk (mand, 29), barbararousset@hotmail.com (kvinde, 27) eller lkaxe@hotmail.com (kvinde, 49).

//Værter Ricki, Barbara og Lene