Det kan være svært at blive klog på, hvad man anbefales at spise, når man har en nyresygdom. Der er nemlig ikke én løsning, der passer til alle – det hele afhænger af dine blodprøver, din nyrefunktion og din behandling.
På dette webinar har vi inviteret klinisk diætist Sofie Wendelboe, til at give indsigt i, hvordan du bedst tilpasser din kost, når du er i dialyse eller har svært nedsat nyrefunktion, og har fået at vide, at du skal ændre dine madvaner – f.eks. at reducere indtaget af kalium og fosfat. Sofie vil dele konkrete råd om, hvordan du kan begrænse kalium og fosfat uden at give afkald på madglæden. Hun vil desuden belyse betydningen af protein i din kost, afhængigt af om du er i dialysebehandling eller ej.
Tilmelding
Tilmeld dig senest d. 28. oktober via formularen nedenfor. Link til webinaret sendes nogle dage inden webinaret.
OBS! Webinar til dig med nedsat nyrefunktion uden kostbegrænsninger
Hvis du har nedsat nyrefunktion og endnu ikke oplever specifikke kostbegrænsninger, så holder vi et andet webinar med Sofie onsdag d. 27. november kl. 15-16. Her kan du høre om, hvordan du kan bruge maden som redskab til at passe på den nyrefunktion du har tilbage. Her er der særligt fokus på salt, protein og de generelle kostråd.