Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Aktivitetsdag for unge nyresyge og pårørende

10. august @ 14:30 - 20:15

Aktivitetsdag for unge nyresyge og pårørende i Nyreforeningen

Kom og vær med til en sjov og actionfyldt dag med spænding og konkurrence hos Maximum i Odense. Vi har arrangeret en fantastisk endagsoplevelse for unge nyresyge og pårørende.

Program

14.30: Ankomst og velkomst

14:45-15:45: Laserhero. Vi begynder med en omgang lasergame, hvor vi dyster mod hinanden i spændende og udfordrende kampe. Her skal du finde dit indre strategiske geni frem og kæmpe om sejren.

Kl. 16:00-17:00: Turen går til bowlingbanen, hvor vi fortsætter konkurrencen i en mere afslappet atmosfære. Hvem kan få flest strikes og tage titlen som dagens bowlingmester?

Kl. 17:15-20:15: Vi slutter dagen af med en hyggelig fællesspisning på stedets restaurant. Her kan vi dele historier fra dagen, grine af dagens højdepunkter og nyde et velfortjent måltid sammen.

Praktisk info

Dette arrangement er kun for medlemmer af Nyreforeningen, og det er gratis at deltage. Hvis du ikke er medlem, kan du melde dig ind her.

Kørsel dækker man selv. Stedet er tæt på banegård og transportmuligheder.

Tilmelding

Tilmelding skal ske til NFBU@outlook.dk senest den 26. juli 2024. Oplys dit navn, adresse, tlf.nr., alder og om du har en nyresygdom eller er pårørende (det kan fx være som søskende, kæreste eller hvis din mor/far er nyresyg).

Vi glæder os til at se dig!

Detaljer

Dato:
10. august
Tidspunkt:
14:30 - 20:15

Arrangør

NFBU
E-mail
nfbu@outlook.dk

Sted

Maximum Odense
Grønløkken 3
Odense, 5000 Danmark
+ Google Maps