Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Frugtflæsk
Udskriv
Ret
Slik
Antal
30
stk
Ingredienser
1x
2x
3x
5
dl
sukker
1
dl
glukosesirup
2
dl
vand
100
gram
hindbær eller jordbær passeret gennem en si
1½
tsk
citronsyre
20
blade
husblade
Pynt: sukker
Sådan gør du
Kog sukker, glukosesirup og vand sammen, til massen når en temperatur på 140°C, og tilsæt derefter bærrene.
Kog videre, til massen når 120°C.
Læg husblasen i blød i rigeligt vand i 5 minutter, inden de tilsættes til bærblandingen sammen med citronsyren.
Bland det hele godt, inden massen hældes i en stor eller flere mindre forme.
Strø lidt sukker over, og stil flæsket koldt, til det stivner.
Hvis massen er hældt i en stor form, skæres den ud i mundrette bidder, der trilles i sukker