Go Back
Billede af opskriften er på vej

Krydderkage med valnødder

Ret Dessert

Ingredienser
  

  • 250 gram margarine
  • 200 gram farin (ca 3½ dl)
  • 4 æg
  • 1 spsk. kanel
  • 1 tsk. ingefær
  • 1 tsk. bagepulver
  • 250 gram hvedemel (ca. 4 dl)
  • 50 gram hakkede valnøddekerner

Sådan gør du
 

  • Margarine og farin røres blødt.
  • Æggene røres i et ad gangen.
  • Krydderier og bagepulver blandes i melet.
  • Mel og velnødder vendes i dejen.
  • Dejen fyldes i en smurt form (ca. 1½ liter).
  • 60-75 minutter ved 175 °C

Noter

Fosfatindhold i en stk krydderkage med valnødder (100 g): 56 mg fosfat
Tried this recipe?Let us know how it was!