Go Back
+ servings
Pandekager med hindbærskum

Pandekager med hindbærskum

Ret Dessert
Antal 2 personer
Kalorier 718 kcal

Ingredienser
  

Pandekagedej

  • 1 dl fløde
  • ½ dl vand
  • 50 gram maizena
  • 1 spsk sukker
  • ½ revet citronskal
  • Smør eller oliemargarine (fx Becel) til stegning

Hindbærskum

  • 100 gram hindbær
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk vand
  • 2 dl piskefløde

Sådan gør du
 

Pandekager

  • Pisk ingredienserne til dejen sammen
  • Bag dem på en lille pande i lidt fedtstof
  • Hold dem varme til servering

Skum

  • Giv hindbær, sukker og vand et opkog
  • Tag massen af varmen og afkøl den
  • Pisk fløden stiv, og vend massen i
  • Smag evt. til med sukker

Noter

Serveringsforslag
Rul pandekagerne sammen om hindbærskummet eller server
pandekager og hindbærskum hver for sig.
Tips
Hindbær kan erstattes med jordbær.
Der kan anvendes færdiglavede pandekager.
Kalium/Fosfat
Kalium 280 mg
Fosfat 150 mg
Beregning af næringsindhold er uden tilbehør (fx de ekstra hindbær).

Nutrition

Kalorier: 718kcalCarbohydrates: 55gProtein: 5gFedt: 55g
Tried this recipe?Let us know how it was!