Go Back
+ servings
Billede af opskriften er på vej

Grøn fiskesalat

Ret Frokost
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 70 gram hoki-, torsk- eller kullerfilet uden ben
  • 25 gram frosne ærter
  • 20 gram suppepasta
  • 20 gram porre
  • 40 gram squash

Dressing

  • 2 spsk friskost
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk kapers
  • Rivagotte-sauce
  • Frisk basilikum
  • Salt og hvid peber

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 200°C
  • Tag ærterne op af fryseren
  • Damp fisken i ovnen i 10-15 minutter, i et smurt ildfast fad under låg
  • Afkøl og findel fisken
  • Kog pastaen i letsaltet vand og køl dem straks af i koldt vand
  • Afdryb pastaen
  • Rens og snit porren fint
  • Damp porren i 5 minutter under låg
  • Skær squash i tern
  • Pisk dressingen sammen
  • Smag dressingen til med basilikum, salt og peber
  • Bland squash, pasta, porre og ærter sammen
  • Vend fisk og dressing i
  • Smag til
Tried this recipe?Let us know how it was!