Go Back
+ servings
Billede af opskriften er på vej

Bulgurgryde med kylling og grønt

Ret Hovedret
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 250 gram kyllingefilet i strimler
  • 2 dl bulgur
  • 1 spsk olie eller oliemargarine
  • 150 gram porre
  • 120 gram rød peberfrugt
  • Salt og peber
  • Chilipulver
  • Citronsaft

Sådan gør du
 

  • Kog bulguren.
  • Steg kyllingestrimlerne i fedtstof på panden.
  • Skær porrer i skiver og peberfrugt i tern.
  • Svits porrer og peberfrugt let i fedtstof.
  • Bland bulgur, porrer, peberfrugt og kylling i en gryde og varm godt igennem.
  • Smag til med salt, peber, chilipulver, og citronsaft.
  • Tilsæt evt. vand hvis det er for tørt.
Tried this recipe?Let us know how it was!