Go Back
+ servings

Kylling enchilada

Ret Frokost, Hovedret
Antal 2 personer
Kalorier 550 kcal

Ingredienser
  

  • 4 tortillas, færdigkøbte

Fyld

  • 200 gram kogt kylling uden skind
  • 10 gram løg
  • ½ spsk olie eller oliemargarine fx Becel)
  • 4 spsk creme fraiche 18 %
  • Timian
  • Salt

Sauce

  • 1 spsk olie eller oliemargarine (fx Becel)
  • ½ fed hvidløg
  • ½ dåse flåede tomater
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Fyld

  • Skær det kogte kyllingekød i små stykker
  • Hak løget
  • Svits løget i fedstoffet
  • Tilsæt kylling og creme fraiche, og smag til med salt og peber
  • Hold fyldet varmt mens saucen laves

Sauce

  • Svits hvidløg i fedtstoffet
  • Tilsæt flåede tomater og blend saucen
  • Smag til med salt og peber
  • Læg fyldet i tortillaerne, rul dem sammen og hæld saucen over

Noter

Udregnet pr. portion og uden tilbehør: Kalium 530 mg, Fosfat 220 mg
Kan serveres med Timiangulerødder.
Ikke fryseegnet

Nutrition

Kalorier: 550kcalCarbohydrates: 50gProtein: 30gFedt: 25g
Tried this recipe?Let us know how it was!