Go Back
+ servings
Hellefisk med grøntsager julienne

Kold dampet hellefisk med grønt

Ret Hovedret
Antal 2 personer

Ingredienser
  

Fisk

  • 250 gram hellefisk, kuller, torsk eller sej
  • 2 laurbærblade
  • Salt
  • Salat til serveringen

Grøntsager

  • 45 gram bladselleri
  • 75 gram gulerod
  • 40 gram porre
  • Salt

Dressing

  • 2 spsk creme fraiche
  • ½ tsk tørret dild
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Lav retten dagen før den skal serveres
  • Damp hellefisken i 15 minutter enten i ovnen ved 180°C under låg, eller i en gryde under låg, tilsat laurbærblade og salt
  • Skær grøntsagerne i tynde strimler og kog dem i 5-10 minutter i saltet vand
  • Stil fisk og grøntsager i køleskabet til næste dag
  • Bland dressingen og hæld udover retten inden servering
Tried this recipe?Let us know how it was!