Go Back
+ servings
Billede af opskriften er på vej

Fiskelasagne

Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 200 gram hakket torsk, sej eller kuller
  • 90 gram bladselleri
  • 60 gram løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olie eller oliemargarine
  • ½ dåse flåede tomater uden væde
  • 1 laurbærblad
  • 70 gram lasagneplader
  • Oregano og merian
  • Salt og peber

Sauce

  • Hvedemel
  • 3 spsk olie eller oliemargarine
  • 2 dl fløde
  • 1 dl vand
  • 2 spsk ost
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 200°C
  • Snit bladselleri i skiver
  • Hak løg og hvidløg
  • Svits selleri, løg, presset hvidløg i fedtstof uden at det bliver brunt
  • Tilsæt fisken og rør forsigtigt til det bliver hvidt
  • Bland de flåede tomater og krydderierne i, og lad det koge til det bliver jævnt

Sauce

  • Tilsæt mel til fedtstoffet under piskning og bag godt igennem
  • Tilsæt fløde og vand lidt efter lidt, og kog godt igennem under piskning
  • Smag til med salt og ost

Lasagnen

  • Først lasagneplader, herefter fiskeblanding, og til sidst ostesauce
  • Gentages indtil alt er brugt op, og slut af med ostesauce
  • Lasagnen bages i ovnen i 40 minutter
Tried this recipe?Let us know how it was!