Go Back
+ servings
Billede af opskriften er på vej

Fyldte sennepssild

Antal 2 personer

Equipment

  • Kødnåle eller bomuldsgarn

Ingredienser
  

  • 360 gram sildefileter
  • ¼ tsk salt
  • 1 spsk sennep
  • 30 gram løg
  • 1 spsk frisk persille eller anden frisk krydderurt
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 200°C
  • Drys sildefileterne med salt og lad dem trække i køleskabet i en halv time
  • Skyl fileterne og aftør dem
  • Smør sildefileterne på indersiden med sennep
  • Hak løget fint
  • Blancher persillen
  • Lag løg, persille, salt og peber på fileterne, der lukkes sammen og fæstnes med kødnåle, eller snøres med bomuldsgarn
  • Læg sildene i et smurt ildfast fad og steg dem i 20 minutter, i midten af ovnen
Tried this recipe?Let us know how it was!