Go Back
+ servings
Billede af opskriften er på vej

Rødspætte-roulader

Antal 2 personer

Equipment

  • Kødnåle

Ingredienser
  

  • 200 gram rødspættefilet
  • 75 gram gulerod
  • Citronsaft
  • Salt
  • 1 spsk olie eller oliemargarine
  • 2 tsk maizena

Fars

  • 150 gram hakket laks
  • 30 gram rasp
  • 30 gram revet løg
  • 1 æggehvide
  • ½ dl fløde
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Rør fasen sammen, fordel på fileterne, og rul disse sammen fra hale mod hoved
  • Hold dem sammen med en nål
  • Skær gulerod i skiver og kog dem i 5 minutter
  • Sæt fiskerullerne i en stegepande og læg gulerødderne ved
  • Krydre med salt og citronsaft
  • Hæld ½ dl vand ved og fordel oliemargarinen over
  • Dæk panden med folie eller låg, og damp fisken ved svag varme i 20 minutter
  • Skyen kan evt. jævnes med lidt maizena
Tried this recipe?Let us know how it was!