Go Back
+ servings
Madpandekage

Madpandekager

Ret Hovedret
Antal 2 personer

Ingredienser
  

Pandekagedej

  • spsk fløde
  • 1 dl vand
  • 100 gram maizena
  • 1 skal fra hel citron
  • Olie eller oliemargarine til stegning
  • 1 knsp salt

Fyld

  • 150 gram hakket oksekød eller svinekød
  • 30 gram løg
  • 1 spsk olie eller oliemargarine
  • ½ dåse flåede tomater (hakket i tern)
  • Paprika
  • 2 spsk majs
  • ½ peberfrugt
  • Salt og peber
  • Evt. maizenamel

Sådan gør du
 

Pandekager

  • Pisk ingredienserne til pandekagedejen sammen
  • Steg pandekagerne på en pande i fedtstof
  • Hold dem varme til servering
  • Vælger man tortilla i stedet for skal de varmes i ovnen

Fyld

  • Hak løg og brun det sammen med kødet, i fedtstof
  • Tilsæt tomaterne sammen med alt, peber og paprika
  • Kog til det er mørt
  • Kog majs og peber i tern, i ca. 5 minutter
  • Afdryp og kom det i fyldet
  • Smag til og jævn evt. lidt med maizenamel
  • Fyldet lægges i en stribe på pandekagerne, der rulles sammen
Tried this recipe?Let us know how it was!