Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Æggekage
Udskriv
Antal
4
personer
Ingredienser
1x
2x
3x
2
hele æg
5-6
pasteuriseret æggehvider
1½
dl
havredrik
1
spsk
piskefløde
¼
tsk
salt
2
tsk
kartoffelmel
2
spsk
fedtstof
Evt. en rest kød, kogte kartofler eller grøntsager
Sådan gør du
Æggemassen røres grundigt sammen.
Fedtstof varmes på panden.
Æggemassen hældes på den varme pande. Tilsæt evt. små stykker kogt kartoffel eller grøntsager.
Rør ikke i æggemassen men ryst panden i cirkelbevægelser. Fortsæt indtil massen ikke bevæger sig mere.
Vend æggekagen ved hjælp af et fladt låg. Steg videre i ca. 4 minutter ved lav varme.
Pynt æggekagen med purløg og halve cherrytomater. Server brød og smør til.