Go Back
+ servings
risotto og broccoli

Risotto

Ret Hovedret, Tilbehør
Antal 1 person

Ingredienser
  

  • 125 gram risottoris (Alm. ris kan også bruges)
  • ¼ bouillonterning
  • dl kogende vand
  • 50 gram hakkede løg
  • ½ dl hvidvin
  • 1 spsk flødeost
  • ½ dl piskefløde
  • Rapsolie/olivenolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Olie varmes i en gryde. Hakkede løg svitses. Ris tilsættes og der røres et par minutter. Vin tilsættes og koges op.
  • Opløs bouillonterningen i vand og tilsæt blandingen lidt ad gangen.
  • Lad retten småsimre i ca. 20 minutter.
  • Piskefløden røres i. Retten tages af varmen og flødeost tilsættes.

Noter

TIP: Ved behov for mere protein, kan der steges et stykke kyllingebryst, der kan spises til.
TIP: Hvis du vil have flere grøntsager, smager det dejligt med broccoli. Skæres i mindre stykker og koges et par minutter.
TIP: Hvis du spiser retten med kylling og broccoli til, får du ca. 30 % af dagens behov for kalium
Tried this recipe?Let us know how it was!