Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Chili con carne
Tilb. tid
45
min
Ret
Hovedret
Antal
4
personer
Ingredienser
1x
2x
3x
500
gram
hakket oksekød
1
dåse
hakkede/flåede tomater
1
peberfrugt
1½
stang
bladselleri
2
gulerødder
1
løg
2
fed
hvidløg
2
spsk
olie
100
gram
bønner fra dåse
1
frisk rød chili
4
dl
ris
6
dl
vand
4
spsk
creme fraiche (38%)
Sådan gør du
Varm olien op i en tykbundet gryde.
Pil og hak løg og hvidløg og svits begge dele et par minutter i olien.
Tilsæt hakket oksekød og steg det sammen med løg og hvidløg, indtil det er brunt.
Tilsæt tomater og hakket frisk chili.
Rens peberfrugt og bladselleri og skær dem i mindre stykker.
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Kog grøntsagerne i letsaltet vand i 5 minutter og kassér herefter kogevandet.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Hæld bønnerne fra dåsen over i en si og skyl dem.
Tilsæt de kogte grøntsager og bønnerne til retten og smag til med salt og peber.
Serveres med ris og creme fraiche.
Udskriv