Go Back
Billede af opskriften er på vej

Æblekage med crumble og proteinrig fløde-creme

Ingredienser
  

Æblekompot

  • 600 gram æbler
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 dl sukker
  • ½ dl vand

Havregrynscrumble

  • 100 gram Naturli' Smørbar
  • 75 gram boghvedegryn
  • 75 gram hvedemel
  • 60 gram sukker
  • ¼ tsk salt

Skyrcreme

  • 300 gram skyr
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Frisk pisket flødeskum
  • Smag til med flormelis

Sådan gør du
 

Æblekompot

  • Skræl æblerne, og skær dem i tern. Kom æbler, vaniljesukker, sukker og vand i en gryde, og bring det i kog. Lad det småkage i 5-10 minutter, til æblerne er kogt let ud. Kompotten skal være som grød, men stadig med æblestykker i. Afkøl.

Havregrynscrumble

  • Smelt smørret og rør det sammen med boghvedegryn, hvedemel, sukker og salt. Rist blandingen på en pande ved middel varme i 5-10 minutter, til den er sprød og gylden. Afkøl på et stykke bagepapir.

Skyrcreme

  • Rør skyr sammen med vaniljesukker, flormelis og pisket flødeskum til en blød creme.
Tried this recipe?Let us know how it was!