Inger Marie fra Nyreforeningen foran Glostrup Ret, hvor vinderen af Ekstra Chanbcen skulle trækkes.

Vi fandt en vinder

Inger Marie fra Nyreforeningen foran Glostrup Ret, hvor vinderen af Ekstra Chanbcen skulle trækkes.Mandag den 28. september var Nyreforeningen i retten.

Det var i retten i Glostrup og grunden til retsbesøget var, at vi skulle finde en vinder af EkstraChancen i Nyreforeningens Landslotteri.

Blandt de tusindvis af indsendte numre, vi forinden havde skrevet ind i et excel-ark trak notaren et fircifret tal med et ciffer fra hver af fire hvide kuverter. Det var først et 4-tal. Så et 5-tal. Så et 4-tal og endelig et 2-tal fra den sidste kuvert.

Bag nummeret var 38-årige Mie Christensen. Hun blev først lidt paf, da Nyreforeningen ringede til hende for at fortælle om udtrækningen, men kunne så godt huske, at hun havde købt en lodseddel for “lang tid siden” af to søde piger i Græsted.

“Og jeg blev lidt sur, da jeg troede, jeg fandt ud af at lodsedlen var for gammel. Men siden fik jeg så forklaret, at salgsperioden var blevet forlænget på grund af Corona, og her i dag, synes jeg, det er ganske meget i orden, var Mie Jensens kommentar til os.

Vi ønsker tillykke og siger tak til alle jer, der har støttet Nyreforeningens lotteri i denne vanskelige Coronatid.  Til købere og sælgere og ikke mindst til alle jer, der ikke blev udtrukket. Denne gang.