Tilbud: Gratis rekreationsophold for familier med alvorligt syge børn

Ønskelands pausehus danner rammen for rekreation for familier – kernefamilier såvel som familier med en enkelt voksen – med et alvorligt sygt barn, som ønsker sig tid med hinanden i dejlige omgivelser.

Pausehuset giver dig og din familie mulighed for at være sammen uden, at I skal bekymre jer om madlavning, rengøring osv. I Ønskeland har hverdagen faste rutiner. Der er mulighed for lektiehjælp, bevægelse, aktiviteter og sund mad lavet af Ønskelands dygtige køkkenpersonale. I får mulighed for at møde andre familier, der også lever med alvorlig sygdom tæt inde på livet. Der er endvidere mulighed for at invitere familie og venner på besøg.

Du/I kan ansøge ved at klikke HER. Da der er et begrænset antal pladser, bør I ansøge hurtigst muligt.

Hvem kan ansøge?
Ønskelands Pausehus er for børn i alderen 0-18 år, som har en alvorlig sygdom og deres familier. Tilbuddet er til familier, som trænger til en pause og til at kunne være sammen som familie. Målet er, at I får tid sammen, ny energi og mulighed for samvær med andre familier.

Hvornår kan I komme på pauseophold?
Ønskelands Pausehus åbner som pilotprojekt i ugerne 11, 12, 13 og 14 i 2019, og kan rumme 5-7 familier ad gangen i forløb på 5-14 dage.

Ønskelands Pausehus kan ikke tilbyde lægefaglig behandling, men hver uge kommer der fysioterapeut/psykolog/træner forbi, der kan hjælpe med træning og samtaler. Særlige omstændigheder i forbindelse med kost, behandling o.s.v. aftales ved evt. tilsagn om ophold.

Hvad er Ønskeland?
Ønskeland er en rolig og smuk ramme, der ligger på Øland ved Brovst i Nordjylland. Ønskeland danner rammen for arbejdet med sårbare børn og unge, og har 25 værelser og et stort hovedhus med svømmehal og aktivitetsområde. Ønskeland drives som en non-profit organisation, og Pausehuset er sponsoreret af CoolUnite Fonden, hvorfor opholdet er gratis for familierne