Spar penge og støt Nyreforeningen, når du shopper online

Nyreforeningen har indgået et samarbejde med Klikfunding, så du nu kan tjene penge til nyresagen, når du f.eks. køber gaver. Det sker gennem en helt ny platform, som hedder www.klikfunding.dk.

Klikfunding specialiserer sig i tilbud, og vil hovedsageligt kun have tilbudsvarer på siden. Klikfunding hjælper dig altså med at finde produkter på tilbud, så du kan spare penge, samtidig med at du støtter vores fælles sag.

Tilbud på indretning, hårde hvidevarer, apotekervarer mm.

Klikfunding er en tilbudsformidler med fokus på at finde de bedste tilbud, hos nogle af landets førende webshops, bla. Imerco, Whiteaway, Wupti, Apopro og mange flere.

Klikfunding har allerede samarbejder med flere store og små patientforeninger, og Nyreforeningen bliver de første til at teste hjemmesiden. Vi har nemlig indledt et testforløb over de næste to uger, inden alle andre patientforeninger for lov at hoppe med. Det gør vi for at sikre, at brugeroplevelsen for medlemmer af Nyreforeningen og andre fungerer bedst muligt.

Vi håber derfor, at I vil bakke op om vores samarbejde med Klikfunding og være med til at teste systemet – og selvfølgelig købe nogle produkter, hvis der er tilbud, som falder i netop din smag.

Vi behøver din hjælp – svar på tre hurtige spørgsmål

Hvis du har to minutter, vil det være en stor hjælp for både Nyreforeningen og Klikfunding, hvis du vil svare på tre hurtige spørgsmål. Det vil hjælpe Klikfunding til at finde netop de tilbud, som passer Nyreforeningens medlemmer bedst. Klikfunding vil derfor i fremtiden kunne vise de mest relevante og efterspurgte produkter for dig, når du går ind på deres side.

Du finder spørgsmålene her: https://klikfunding.typeform.com/to/ewDsoB.