En tidligere elitesportsmand fortæller…

Søren Stryger er tidligere professionel håndboldspiller og ambassadør for Nyreforeningen. I 2013 fandt Søren ud af, at han var nyresyg. Kort efter blev fik han en nyre fra sin far. Søren delte i tiden før og efter transplantationen sine tanker om nyresygdommen, operationen og livet efter i en række blogindlæg. Du kan læse samtlige indlæg her.

I gang med træningen igen

Det er den 6.7.2013. Nøjagtig 2 måneder efter jeg sammen med min far blev indlagt til nyretransplantation. Jeg står igen på løbebåndet i fitnesscenteret – har netop fået lov til at løbe igen af min fysioterapeut.

Dit kreatinin tal er steget

Bilen var pakket. Klar til at køre til sommerhuset og tilbringe 3 dage i pinsen væk fra sygehus og sygdom. Skulle bare lige til tjek på riget inden. “Dit kreatinin tal er steget. Det tyder på der er en afstødning i gang.

Den første kontrol

Så er jeg kommet hjem fra Rigshospitalet. Herligt at være hjemme hos drengene og min dejlige kone. Min operation er gået godt, og min far har det også godt.

En Coopertest

Sommeren 1994 står jeg på atletikbanen i Maribo, 19 år gammel og skal løbe en såkaldt “Coopertest”, dvs. løbe så langt som muligt på 12 min.