Sødkartoffel m. kylling og mangosalsa

30 portioner

En portion = 86g i alt. 65mg fosfor i alt.

Ingredienser:

  • Sødkartoffel x 5 (30g i en portion)
  • 90 g mayonnaise (3g i en portion)
  • Hvidløg
  • Citronsaft
  • 450 g Mango (15g i en portion)
  • 150 g Agurk (5g i en portion)
  • 2 stk Chili,
  • 2 stk Lime (limesaft)
  • 750g Kyllingebryst (25g i en portion)
  • Karrypulver 4-5 spsk
  • Mynte
  • Salt og peber

Instruktioner:

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Salsaen skal trække en halv times tid inden den serveres, så start gerne med den. Skær mango og agurk i små tern, hak mynte fint og tilføj chili efter smag. Tilsmag med limesaft (vær gerne rundhåndet), salt og peber.
  • Sødkartoffel deles på langs i tre dele, sættes i ovnen og bages i ca. 20 min (uden olie)
  • Kyllingebryst skæres i meget tynde skiver og vendes i karry, limesaft, salt, peber og olivenolie og steges. i ca. 1 minut.
  • Bland mayonnaise med hvidløg, citron, salt og peber
  • Når alle elementer er færdigtilberedte skal kartoflen samles. Tag en skive sødkartoffel, smør med aioli, læg et stykke kylling ovenpå og top med mangosalsa. Velbekomme!