Send en hilsen til Nyreforeningens protektor HKH Kronprinsesse Mary i anledning af hendes 50 års fødselsdag

Nyreforeningen fejrer Kronprinsesse Mary, der fylder 50 år

kronprinsesse mary fylder 50 år

I Nyreforeningen vil vi gerne være med til at fejre vores protektor Kronprinsesse Mary, når hun fylder 50 år den 5. februar 2022. Hun har gennem årene deltaget i bl.a. uddeling af midler fra Nyreforeningens Forskningsfond, cirkusforestilling med nyresyge børn og tændt lys for donorer på Nyrernes dag.

”Kronprinsesse Mary møder vores medlemmer med varme og smil, og har altid tid til at lytte og tale med vores medlemmer og stille op til fotos. Derfor vil vi nu gerne give jer mulighed for at sende en fødselsdagshilsen til hende,” siger Malene Deele, landsformand i Nyreforeningen.

Sådan gør du

Du kan sende en hilsen enten på mail eller brev eller dine børn kan tegne en tegning. Vi samler alle hilsener, tegninger m.m. og overbringer dem til Kronprinsesse Mary i forbindelse med hendes fødselsdag, hvor vi samtidig takker hende for hendes engagement i nyresagen.

Vi skal have din hilsen senest den 17. januar. Send den til mail@nyre.dk eller til Nyreforeningen, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup.

Vi vil gerne dele nogle af jeres hilsener på Nyreforeningens Facebook og Instagram på Kronprinsessens fødselsdag. Når du sender en hilsen til os, accepterer du, at vi må dele den på Nyreforeningens sociale medier, medmindre du skriver, at du IKKE ønsker, at vi deler din hilsen.