Sådan kan du også støtte os

Der er næsten ingen grænser, når det kommer til mulighederne for at støtte Nyreforeningen. Du kan altid finde en måde, der passer dig. Her på siden kan du finde forskellige løsninger, der gør det muligt at støtte, uden at det koster dig en krone!

Støt, når du bruger strøm

Forskel er et nyopstartet energiselskab, der gør det muligt at donere en stor del af din el-regning til velgørenhed – uden at du betaler for andet end din strøm. Når Forskel tjener 10 kroner, går næsten 20 kr. til fx Nyreforeningens arbejde. Det koster dig ikke ekstra, og der er prisgaranti, så du aldrig kommer til at betale over markedsprisen.

Med Forskel som dit energiselskab vil du både få strøm fra vedvarende energikilder, billig el og muligheden for at støtte en vigtig sag. Du vælger selv en sag, du vil støtte, fx Nyreforeningen. Med Forskel som dit energiselskab får du:

  • mulighed for at støtte en god sag efter eget valg
  • 100% grøn strøm
  • prisgaranti – Forskel går ikke over markedsprisen
  • ingen binding – Forskel står inde for sit produkt

Besøg Forskels hjemmeside www.forskel.nu og støt Nyreforeningen, samtidig med at du alligevel køber strøm – uden det koster dig ekstra.

Støt, når du tanker benzin

OK Benzin - Støt nyreforeningenVidste du, at du også kan støtte Nyreforeningen, hver gang du tanker brændstof på din bil? Det kan du med et OK Benzinkort. Her kan bilisterne støtte en klub eller forening hver gang de tanker en liter brændstof.

Når du bestiller et benzinkort fra OK Benzin og tilmelder det til Nyreforeningens sponsoraftale, så støtter du Nyreforeningen med fem øre for hver liter, du tanker hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, der betaler støtten. Så længe du husker at melde dit OK Benzinkort til Nyreforeningens sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet eller OK-app’en.

”Vi mærker, hvordan mange sender gode tanker til Nyreforeningen. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde både medlemmer og ikke-medlemmer at støtte os, uden det koster dem andet end det, de alligevel skulle have betalt, når de tanker,” siger landsformand Jan Rishave.

Klik HER for at bestille et OK Benzinkort. Og hvis du allerede har et OK Benzinkort og gerne vil have det til at støtte Nyreforeningen, kan du se hvordan du gør HER.

Støt, når du tager din medicin

Drugstars er en app, der donerer til velgørenhed, hver gang du husker at tage din medicin. Uden at det koster dig en krone. Du bestemmer selv, hvilken sag du ønsker at støtte, f.eks. Nyreforeningen. Når du har downloadet appen, får du som bruger point i form af stjerner, når du tager din medicin eller udvalgte håndkøbspræparater. Dine stjerner bliver vekslet til rigtige penge, når du vælger at donere dem til en forening – uden at det koster dig en krone!

Sådan gør du:

  1. Download DrugStars app’en til din smartphone ved at klikke HER, og registrér din medicin.
  2. Fortsæt med at tage din medicin, som din læge har anvist.
  3. Få “Stjerner” i belønning for at have taget din medicin (heraf navnet DrugStars).
  4. Giv dine “DrugStars” til Nyreforeningen, så konverterer DrugStars stjernerne til rigtige penge.

Download DrugStars eller læs mere om appen på www.drugstars.com.

Start din egen indsamling

Vil du gerne cykle fra Skagen til Gedser, men mangler du en god grund? Er der Tour de Chambre på dit kollegium, men mangler du et tema? Skal du have sølvbryllup, men vil du helst være fri for gaverne?

Her er løsningen. Nu kan du oprette din egen indsamling til fordel for Nyreforeningen. Du bestemmer selv, hvor meget du vil samle ind og hvor længe indsamlingen skal vare. Pengene går til Nyreforeningens arbejde for mennesker med en nyre- eller urinvejssygdom, pårørende og donorer.

Start din egen indsamling på betternow.org/dk/nyreforeningen.