Quiz og vind helt ny bog om H.K.H. Kronprinsesse Mary

Mary H.K.H. bog

Mary H.K.H. bogNyreforeningen udlodder et eksemplar af den netop udkomne bog Mary H.K.H. med aldrig før offentliggjorte billeder af H.K.H. Kronprinsesse Mary i anledning af hendes 50 års fødselsdag.

Du kan deltage i lodtrækningen om bogen, hvis du svarer rigtigt på alle spørgsmål i vores quiz. OBS. Konkurrencen  er slut.

Vi skal have dit svar senest den 5. februar. Dagen efter trækker vi lod om bogen blandt alle rigtige besvarelser, og vinderen offentliggøres på Facebook og nyre.dk samt får direkte besked på mail.

Forlaget skriver om bogen:

H.K.H. Kronprinsesse Mary er en af Danmarks mest fotograferede kvinder. I anledning af Kronprinsessens 50-års fødselsdag i 2022 giver danske og internationale fotografer et sjældent indblik i hendes officielle såvel som private liv som kongelig, ægtefælle, mor, protektor for en række danske og internationale mærkesager, hovedtaler i Danmark og udlandet, sportskvinde, amatørfotograf og modeikon. Bogen indeholder både nye og ikke før sete fotos og er ledsaget af Kronprinsessens egne fortællinger om de øjeblikke, som har haft en særlig betydning.

Nyreforeningen fejrer H.K.H. Kronprinsesse Mary

Nyreforeningens protektor H.K.H. Kronprinsesse Mary fylder 50 år den 5. februar 2022. Det vil vi i Nyreforeningen gerne være med til at fejre. Derfor udlodder vi et eksemplar af den flotte nye bog med billeder og anekdoter af H.K.H. Kronprinsessen.

På 50 års dagen den 5. februar kan du læse et udsnit af de fødselsdagshilsener, som Nyreforeningens medlemmer har sendt til vores protektor, på Nyreforeningens Facebook-side. Alle hilsener er samlet i en flot bog, som vi har afleveret til H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Den 6. februar kan du se TV 2’s fødselsdagsshow ”Mary 50 – vi fejrer Danmarks kronprinsesse” fra kl. 20, hvor bl.a. Nyreforeningen er med til at fejre H.K.H. Kronprinsessen.