Østjylland

ost-jylland-nyreforeningen

Kreds Østjyllands bestyrelse vil gerne byde dig velkommen til denne side. Her vil du være opdateret om, hvad der sker i kredsen. Vores formål er at varetage interesserne for mennesker med en nyre- eller urinvejssygdom samt deres pårørende og donorer.

Vi vil gerne give så megen støtte som muligt, når man som patient eller pårørende står i en svær situation. Det gør vi bl.a. ved at holde temaaftner om forskellige emner, arrangere sommerudflugter, julehygge mv. så du på den måde kan møde ligestillede.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Bestyrelsen

Formand + medlem af Hovedbestyrelsen
Ann Bellis Hansen
Tlf. 28 89 76 96
hansenann@hotmail.com

Næstformand + medlem af Hovedbestyrelsen
Hans Christian Minke
Tlf. 51 94 97 37
heminke@hotmail.com

Bestyrelsesmedlem + Kasserer
Peter Nielsen
Tlf. 60 75 54 55
peter_nielsen@city.dk

Bestyrelsesmedlem + Sekretær
Anne Mette Daa Natorp
Tlf. 51 94 97 37
mettenatorp@live.dk

Bestyrelsesmedlem + Redaktør + Sekretær
Katrine Bilberg
Tlf. 29 86 03 72
kat_bilberg@hotmail.com

Bestyrelsesmedlem
Josefine Bækgaard
josse.baekgaard@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Grethe Hedegaard
Tlf. 40 18 42 37
gmh1280@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Thomas Helligsø
Tlf. 40 44 98 48
post@th-data.com 

Suppleant
Søren Velling
Tlf. 20 47 07 16
sv@8000c.dk

Suppleant
Steen Kvist-Thygesen
Tlf. 25 37 10 31
bessebo@gmail.com

Arrangementer

GENERALFORSAMLING: på Restaurant Thors Mølle, Thorsmøllevej 15, 8000 Aarhus C den 24. februar 2019.

Vi starter generalforsamlingen kl. 11.00. Kl 12 er der lækker buffet.

Temaet for kredsens generalforsamling er nyt om nyresygdomme og fra nyresygdomme. I den forbindelse vil der efterfølgende være oplæg af ledende overlæge på Skejby Sygehus, Stinne Kvist derom.

SAMVÆRSGRUPPER: Der er også plads til dig, og har du noget, du gerne vil dele med os, så kom endelig. Der er to samværsgrupper i kredsen, en pårørende- og en transplantationsgruppe, som du kan deltage i. Grupperne har eksisteret i over 7 år nu, og der holdes møde ca. 3-4 gange om året. Vi er på ingen måde en lukket gruppe, som har nok i sig selv, men inviterer gerne nye medlemmer med til en snak med ligestillede. Vi får en snak om hverdagens små og store udfordringer, når man er nyresyg eller pårørende. Du kan få nye impulser til et godt liv som transplanteret eller pårørende. Selvom vi har eksisteret i mange år, kommer der stadig flere til i grupperne.

Transplantationssygeplejerske Pia Lauenborg deltager i transplantationsgruppen som rådgiver. Sygeplejerske Karin Lomholdt er tilknyttet pårørendegruppen. Du kan ringe eller maile og få yderligere information ved Ann Bellis Hansen på hansenann@hotmail.com eller mobil 28 89 76 96. Eller ved sygeplejerske Karin Lomholdt på karin_lomholdt@hotmail.com eller mobil 2215 7694. Det er gratis at deltage, blot husk tilmelding af hensyn til traktement.

Information fra kredsen

Læs seneste kredsblad

Vedtægter Nyreforeningen Østlylland

Årsberetning 2018

Har du glemt at bestille lodsedler?
Da vi i Nyreforeningen Østjylland ikke automatisk sender lodsedler ud til medlemmer, skal du selv bestille. Det kan du gøre ved henvendelse til Poul Erik Pedersen. Mail: poep@mail.dk eller mobil: 40 17 85 28.