Nyreskole – hjemmefra

Nu er det snart muligt, at komme på nyreskole hjemme fra sofaen. I uge 48 åbner vi nemlig Nyreforeningens digitale nyreskole. Hvis alt ellers går som planlagt.

Den digitale nyreskole er en hjemmeside, hvor Nyreforeningens medlemmer kan blive klogere på forskellige aspekter ved at leve med nyresygdom. Vi har samlet en række temaer, der favner bredt i forhold til det at leve med en nyresygdom. På den måde bliver man som nyresyg eller pårørende godt klædt på til livet med nyresygdom i dets mange facetter.

Du kan tage fat i lige de temaer, som er relevante for dig og i den rækkefølge du ønsker. Du kan også altid komme tilbage og læse et tema igen eller tage fat i et nyt.

Temaer på nyreskolen bliver disse:

 

 

 

 

 

 

 

Den digitale nyreskole har været i støbeskeen i nogle år på initiativ fra nogle af foreningens medlemmer, og er blevet muliggjort med projektmidler fra sundheds- og ældreministeriet i forbindelse med covid-19 pandemien.

Siden pengene landede i Nyreforeningen i sommers, har vi arbejdet på højtryk for at skabe en hjemmeside med lettilgængelig viden af høj kvalitet. Hjemmesiden er blevet til i samarbejde med relevante fagprofessionelle som læger, sygeplejersker, kliniske diætister, socialrådgivere, psykologer og fysioterapeuter samt nogle af foreningens medlemmer, så du kan være sikker på, at fagligheden er i orden.

Vi glæder os til at byde jer indenfor på hjemmesiden i næste uge.