Nyreprisen 2019

Nyreprisen går i år til Dialyseafdelingen på Regionshospitalet i Randers. Den nyindstiftede pris tildeles professionelle sundhedsaktører, som har gjort en helt ekstraordinær indsats for nyresyge i Danmark.

Afdelingen lever fuldstændigt op til Nyreforeningens intentioner. Og mere til. Afdelingen forbedrer livet for nyresyge. Afdelingen har en helt speciel kultur, hvor empati og høje faglige kvalifikationer går hånd i hånd. Dens højt dedikerede medarbejdere med lang anciennitet giver tryghed. Der er en fantastisk god og afslappet stemning på afdelingen og mange problemer bliver taget i opløbet.

Afdelingen har ligeledes en innovativ tilgang til nye metoder, eksempelvis etablering af nye Turbo-knaphuller, som sparer patienten for mange unødvendige stik og betænkeligheder.

Hele personalet arbejder i fællesskab for at skabe de bedste rammer – ikke bare i forbindelse med behandlingerne, men rækker også ud til patienternes og de pårørendes fritid.

Landsformand Jan Rishave udtaler: ” Vi overlever med et fantastisk sundhedsvæsen og i Randers overlever vi som mennesker. Det er fantastisk, når sygeplejersker etablerer og driver en pårørende gruppe i fritiden, arrangerer udflugter med bio- og restaurantbesøg og besøg på museer”.

Formand for Nyreforeningen kreds Østjylland og Regionaludvalgsformand Ann Bellis Hansen supplerer: ”Det er ikke bare kompetente sundhedsfolk, vi møder i Randers, det er også mennesker vi kan sammen med – og mennesker vi kan få ting til at lykkes sammen med”.

Indstillingen til nyreprisen kommer naturligvis fra dialyseafdelingens brugere – patienter, pårørende og hjemmedialysepatienter.

Nyreprisen uddeles fredag den 13. december, kl. 13.00 – 15.00.

Sted: Østervangsvej 46, indgang D, 8930 Randers NØ.

Nyreforeningens landsformand Jan Rishave overrækker prisen kl. 13.30.

Kontakt

Landsformand Jan Rishave, tlf. 28 90 93 14, jan.rishave@gmail.com