Nyreforeningens dialyseklinik på Fanø har åbent indtil jul

dialyse på Fanø dialyseklinik

I år kan du booke din dialyse på Nyreforeningens klinik på Fanø helt indtil jul.

Så har du lyst til at opleve efterårets farver på Fanø eller vinterhygge med familien i et sommerhus, så book allerede nu din dialyse i klinikken i Nordby.

Om klinikken

Fanø Dialyseklinik er beliggende i det moderne Sundhedshus på Vestervej 1 i Nordby på Fanø.

I klinikken bliver du mødt af sygeplejersker, som har mange års erfaring med dialyse. Klinikken er indrettet med 2 dialysepladser, stole og borde, fjernsyn mv.

Vi arrangerer så vidt muligt dialysen efter gæsternes behov for fx dialysedage og -tider, og vi er fleksible i forhold til at tilpasse selve behandlingen og plejen.

Dialysebehandlingen er gratis for dig, da din region betaler behandlingen.

Sådan booker du dialyse

Du kan booke dialyse på Fanø ved at kontakte Elisabeth Ettrup på tlf. 27 62 67 28 eller fanoe@nyre.dk.

Læs mere om klinikken på Fanø her.

Få 10 % rabat på leje af sommerhus

Sol og Strand giver 10 % rabat på sommerhusudlejning på Fanø, når du har booket din dialyse i Nyreforeningens klinik. Se udvalget af sommerhuse hos Sol og Strand.

Oplevelser på Fanø

På Fanø er der mulighed for en dejlig ferie for både børnefamilier og pensionister. Fanø er ø-ferie med Vesterhavet, brede sandstrande og store naturoplevelser. Fanø har rav, østers, sælsafari, dragebygning, legeland og gode muligheder for at kigge på fugle. Der er gallerier og et kunstmuseum samt de to kulturhistoriske byer Nordby og Sønderho med de flotte og velbevarede gamle huse. Fanø er desuden en del af Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Læs mere om, hvad Fanø kan tilbyde.