Nyreforeningen ansætter ny direktør

Michael BukstiEfter en grundig udvælgelsesproces har Nyreforeningen ansat en ny direktør fra 1. januar 2021.

Et enigt ansættelsesudvalg glæder sig til at byde Michael Buksti velkommen.

Michael er 49 år gammel og bor lidt nord for København. Han er uddannet nationaløkonom fra Københavns Universitet, og journalist fra Journalisthøjskolen. Derudover har han en MBA fra Copenhagen Business School.

I sin mangeårige karriere har Michael arbejdet som direktør og leder af forskellige konsulentbureauer. Senest kommer han fra en stilling som direktør i det medlemsejede pensionsselskab AP Pension. Derudover har Michael Buksti i en årrække arbejdet som frivillig i Parkinsonforeningen i sin fritid. I de seneste to år har han fungeret som landsformand samme sted. Det hverv nedlægger han ved årsskiftet, så der ikke opstår interessekonflikter.

Michael kommer derfor med stor erfaring i at arbejde i medlemsbaserede foreninger.

“Som person tror jeg på værdien af at gøre en forskel for andre. Nyreforeningen er inde i en spændende proces, og jeg ser frem til sammen med formandsskab, forretningsudvalg og hovedbestyrelse at fortsætte det store og vigtige arbejde for foreningens medlemmer. Jeg glæder mig til i hverdagen at facilitere en forening, som ledes af patienter, drives med patienter og er til for patienter”, siger Michael Buksti.

Den nye direktør erstatter Nyreforeningens mangeårige direktør Sven Gerner Nielsen, der har valgt at gå på pension.

“På vegne af Nyreforeningen glæder jeg mig meget til samarbejdet med Michael. Værdimæssigt er der et godt match mellem Michael og foreningen, og jeg er sikker på, at vi får stor glæde af hans viden og erfaringer inden for både kommunikation, ledelse og drift af en patientforening. Jeg byder derfor Michael hjerteligt velkommen i Nyreforeningen”, siger landsformand i Nyreforeningen Jan Rishave.