Nyheder

Spar penge og støt Nyreforeningen, når du shopper online

Nyreforeningen har indgået et samarbejde med Klikfunding, så du nu kan tjene penge til nyresagen, når du f.eks. køber gaver.

Ferie i Danmark? Der er ledige uger i vores feriehuse

Overvejer du at holde ferie i foråret eller sensommeren? Så er der ledige uger i vores hyggelige feriehuse i Skallerup klit og Grønbæk. Du kan få dialyse begge steder.

Leder du efter feriedialyse? Få den på skønne Fanø

Nyreforeningen overtog i 2017 en ny dialyseklinik, så vi nu også kan tilbyde feriedialyse på Fanø. Fanø Dialyseklinik er beliggende i det moderne og velfungerende Sundhedshus i Nordby. Her fortæller Birgit fra Viborg om sine oplever med feriedialyse på Fanø.

Virksomheder kender ikke til støtteordninger ved ansættelser

Manglende viden om støttemuligheder fra det offentlige er en væsentlig barriere for ansættelse af mennesker med bevægelseshandicap på arbejdsmarkedet. Det viser en undersøgelse fra Dansk Handicap Forbund.

betal-elregning-stoet-nyreforeningen

Betal din elregning og støt Nyreforeningen

Nyreforeningen har indgået et samarbejde med energiselskabet Forskel, der gør det muligt for dig at støtte Nyreforeningen – blot ved at betale din elregning.

lotteri

Landslotteriet er startet – støt, spil og vind!

Nyreforeningens årlige landslotteri er nu i gang. Du kan købe vores lodsedler her på hjemmesiden og hos de mange engagerede sælgere på gaden i hele landet. Lotteriet løber indtil den 15. juni.

Aarets-solfanger

Kender du Årets solfanger 2018?

Årets solfanger er en pris, der gives til en person, som i særlig grad har bidraget til glæde og livskvalitet blandt nyrepatienter. Kender du en, som fortjener prisen, så send os din indstilling senest den 3. april 2018.

Unge mænd i immundæmpende behandling bør HPV-vaccineres

Sundhedsstyrelsen har fra 1. februar 2018 igangsat et pilotprojekt, der giver homo- og biseksuelle drenge mellem 15-20 år mulighed for at blive gratis HPV-vaccineret. Nyreforeningen efterlyser en ordning, der sikrer, at alle unge mænd i immundæmpende behandling tilbydes HPV-vaccination.

Stigning i børn med nyresten grundet usund livsstil

En række medier har den seneste tid rapporteret om en markant stigning i antallet af børn, der får konstateret nyresten på grund af en usund kost og livsstil. Nyreforeningen vil følge udviklingen.

Er du blevet ringet op af Nyreforeningen?

Nyreforeningen ringer i øjeblikket til tidligere medlemmer med opfordring til at blive fast bidragsyder. Som privat sygdomsbekæmpende forening er vi helt afhængige af, at du og andre tror på, at vores arbejde nytter.