Min Sundhedsplatform – inden for rækkevidde

Sundhedsplatform ikon

Når man har en nyresygdom er det afgørende, at man føler sig velinformeret og tryg. Med Min Sundhedsplatform får man et overblik, der bidrager til mere tryghed. Og så er Min Sundhedsplatform altid inden for rækkevidde, nemlig som app på mobiltelefonen.

Min Sundhedsplatform er for dig, der er patient i Region Hovedstaden eller Region Sjælland og er i et forløb med hospitalsvæsenet.

Via appen kan du få svar og klarhed over dit sygdomsforløb. Du kan skrive til afdelingen, se dine sundhedsoplysninger, prøvesvar, aftaler  og meget mere.

Du kan også få notifikationer på e-mail, når der er nyt i Min Sundhedsplatform, for eksempel en ny aftale eller nye prøvesvar.

Download appen til i AppStore (Apple)

Download appen i Google Play (Android)