piller billede

Min.medicin.dk

piller billede

Min.medicin.dk er et godt redskab til dig, som gerne vil blive klogere på medicin og sygdomme, på en letforståelig måde.

På hjemmesiden min.medicin.dk kan du læse om medicin, sygdom og behandling på helt almindeligt dansk. Siden er nemlig målrettet patienter og pårørende og derfor skrevet i sprog, der er til at forstå for ikke-fagpersoner.

Informationen fra min.medicin.dk findes også på netdoktor.dk og apoteket.dk. Når du søger information om medicin disse steder, hentes den derfor fra min.medicin.dk. Desuden bruges information fra min.medicin.dk på hospitaler, sygehuse og i en række kommuner i landet.

Hvad du kan finde på min.medicin.dk

  • Beskrivelser af al medicin på det danske marked. For hvert lægemiddel kan du bl.a. læse, hvad medicinen bruges til, hvordan den virker, og hvilke bivirkninger du kan få, hvis du bruger medicinen. Du kan også se billeder af de forskellige præparater.
  • Beskrivelser af sygdomme, og hvordan de behandles. Du kan fx læse om nyresvigt, nyresten og nyrebetændelse. Nogle sygdomsbeskrivelser indeholder tegninger, animationer eller fotos. Du kan desuden læse om de mest almindelige og relevante undersøgelser.
  • Har du fundet en tablet eller kapsel, du ikke ved hvad indeholder, findes der en funktion, der kan genkende medicinen. Du kan søge på kærv, farve, figur, tekst eller tal på tabletten.

Sygdomsbeskrivelser og den øvrige information på min.medicin.dk udarbejdes af en række speciallæger, redaktionen og af redaktionssekretariatet på min min.medicin.dk.

Min.medicin.dk er dels finansieret gennem lægemiddelvirksomheder samt private kunder og dels gennem regioner og kommuner.