Medlemsrejse til Palma, Mallorca oktober 2022

Palma, Mallorca

Palma, Mallorca

Nyd en dejlig ferie på Mallorca med Nyreforeningen

Til oktober sætter vi kurs mod Mallorcas største by, Palma. Palma er en livlig storby med et stort udbud af kultur, handelsliv og gastronomiske oplevelser. Her finder du såvel middelaldergyder med specialforretninger, museer og strand som internationale restauranter.

Vi skal bo på hotel Sunprime Waterfront, der ligger ud til Palma de Playas smukke og velholdte sandstrand. Læs mere om området og hotellet på Spies hjemmeside ved at klikke HER.

Afrejse er den 1. oktober 2022, og der er mulighed for ophold af enten en eller to ugers varighed. Der er afrejse fra Billund og København.

Praktisk

Rejsen er for alle medlemmer af Nyreforeningen. Vi har reserveret plads på dialyseklinikken Diaverum Palma til rejsende i hæmodialyse. Er du i P-dialyse, skal du selv bestille væsker m.m.

Der vil som altid være frivillige rejseledere og sygeplejersker med på turen. Alle deltagere skal dog være selvhjulpne eller have medhjælper med.

Uanset om du skal have behandling eller ej, er det vigtigt, at du medbringer det blå EU-sygesikringskort på rejsen.

Tilmelding

Du skal udfylde en ansøgning på form.jotform.com/221443736310346 senest den 25. juni 2022. Har du spørgsmål eller har du ikke en computer, kan du sende en mail til jt@nyre.dk eller ringe på tlf. 22 81 46 78 mandag-tirsdag kl. 10-12 og torsdag kl. 9-15.

Priser

1 uge
Pr. person i delt standardværelse 9.175 kr.
Eneværelsestillæg 2.800 kr.
Pr. person m. havudsigt 10.500 kr.
Eneværelsestillæg 3.600 kr.

2 uger
Pr. person i delt standardværelse 13.200 kr.
Eneværelsestillæg 5.600 kr.
Pr. person m. havudsigt 15.600 kr.
Eneværelsestillæg 7.200 kr.

Priserne er inkl.:

  • Fly t/r
  • Hotel
  • Mad ombord på flyet
  • Bustransport ml. lufthavn og hotel
  • Halvpension

Rejse- og afbestillingsforsikring er ikke inkluderet i prisen. Der er ikke mulighed for at tilkøbe forsikring gennem Nyreforeningen. Nyreforeningen anbefaler, at du tegner en årsrejse- og afbestillingsforsikring hos dit eget forsikringsselskab.

Økonomisk trængte kan søge tilskud til rejsen ved henvendelse til socialrådgiver Jan Jensen. Der er desuden mulighed for at søge ferielegat hos din lokalkreds.