Nyreforeningens lotteri

Se regnskabet for 2019:

23850_lotteriregn_2019

Nyreforeningens lotteri er en væsentlig indtægtskilde, og vi er enormt glade for de mange ildsjæle landet over, der er med til at sælge lodsedler. De, der har solgt flest lodsedler, er samtidig vindere af vores DM i lodseddelsalg, hvilket udløser en ekstra bonus.

Så er resultatet af DM i lodseddelsalg 2019 klart:

 1. pladsen og vinder af 10.000 kr.: ”Boligforeningen Kanalen”, Nyborg (3.200 solgte lodder) – kreds Fyn
 2. pladsen og vinder af 5.000 kr.: ”Boldklubben Friheden”, Hvidovre (1.744 solgte lodder) – kreds Københavns Omegn
 3. pladsen og vinder af 3.000 kr.: ”Motionisterne”, Brovst (1.000 solgte lodder) –  kreds Nordjylland

Der ønskes stort tillykke til de dygtige sælgere!

Læs mere om det og lotteriet her på siden.

Gevinster 2019

Hovedpræmien er et rejsegavekort fra Kipling Travel. Værdi 100.000 kr.

Med hovedgevinsten på 100.000 kr. til Kipling Travel får du en unik mulighed for at planlægge din drømmerejse. Kipling Travel er et specialrejsebureau med ekspertise inden for safari, kultur, trekking og natur.

Kipling Travel er det første rejsebureau i Danmark, der har opnået den fulde CSR certificering gennem den europæiske bæredygtighedsorganisation, Travelife,  som arbejder for bæredygtighed i alle led.

Klik på billedet ovenfor for at læse mere om Kipling Travel.

Ud over hovedgevinsten på en rejse til en værdi på 100.000 kr. kan du vinde gavekort til BILKA, ElGiganten, ophold på danske hoteller og feriesteder, ophold i Nyreforeningens feriehuse samt gavekort til Go Gift.

Køb lodsedler her på hjemmesiden ved at klikke her.

Læs mere om vores gevinster og sponsorer ved at trykke på logoerne.

Skallerup Seaside Resort er et topmoderne feriecenter med 282 ferieboliger beliggende midt i Vendsyssels uspolerede natur. I Skallerup Seaside Resort er der mulighed for at veksle mellem idyllisk ro og fuld fart på aktiviteterne. For børnefamilierne er der noget for enhver: Dyregården, vandland, sportshallen og legeland. Udover aktiviteter for børn og børnefamilier byder resortet på spa og wellness. Klik på logoet for et smugkig på alle Skallerups familievenlige tilbud.

Vejle Center Hotel er et moderne hotel centralt placeret med 10 min. gang til Vejles butiksstrøg, banegård og flot natur. Hotellet ligger lige op til Vejle Ådal, som er et af Danmarks smukkeste naturområder. Af oplevelser nær hotellet kan nævnes LEGOLAND® og Givskud Zoo Løvepark. Vejle Center Hotel er nabo til og har en aftale med DGI huset, som har et stort lækkert badeland. Klik på logoet for at se, hvilken rar og afslappende oplevelse, der venter vinderen af ophold på Vejle Center Hotel.


Nyd en overnatning med morgenmad i naturskønne rammer på Sinatur Hotel Storebælt, der ligger direkte ud til Storebælt – ganske få meter fra strandkanten. Nærheden til Storebælt giver et fantastisk lys indendøre og masser af mulighed for at bevæge sig ud i det fri, når trangen til frisk luft melder sig. Nyd også de kulinariske oplevelser i hotellets restaurant, der naturligvis har panoramaudsigt over bæltet. Klik på logoet for at se den afslappende strandudsigt, der kan blive din, hvis du vinder en overnatning på Sinatur Hotel Storebælt.

Free Bikeshop er Danmarks største kæde af cykelforretninger med 87 butikker fordelt over hele landet. Free Bikeshop har 25 års erfaring med at betjene kvalitetsbevidste cyklister – både til hverdagen og fritiden. Her får du kvalitet for pengene, uanset om det er en sports-, el- eller børnecykel, du er på udkig efter.
Klik på logoet for at se Fri Bikeshops landsdækkende og alsidige udbud af cykler, tilbehør og service – alt sammen noget, der kan blive dit som med en vinderlodseddel til Fri Bikeshop.

Sælg lodsedler – støt en god sag og tjen penge

Vil du støtte en god sag samtidig med, at du tjener penge til dig selv, klasse- eller klubkassen? Så meld dig som sælger for Nyreforeningen i 2019.

Du kan enten sælge lodsedler på egne vegne eller til fordel for din klasse, klub eller forening. Vi giver 9 kr. i provision for hvert solgt lod. Sælger du for din klasse, klub, forening eller lignende er indtægten skattefri.

Kan I sælge mange lodsedler, så deltag i DM i lodseddelsalg. Den klasse, klub eller enkeltperson, som sælger flest lodsedler vinder 10.000 kr. andenpladsen vinder 5.000 kr., og tredjepladsen vinder 3.000 kr. – oveni det beløb I tjener pr. solgt lodseddel. I 2017 solgte vinderne godt 3.250 lodsedler og tjente i alt knap 40.000 kr.

Du bestemmer selv, hvor mange lodder du vil forsøge at sælge. Du kan altid bestille flere lodsedler og dem, du ikke får solgt, skal du blot sørge for at returnere ved salgsperiodens udløb.

Tilmeld dig eller dit hold her på siden.

Læs hvad en af vores trofaste sælgere – Boldklubben Friheden – har fået ud af at sælge lodsedler.

Du kan også købe lodsedler til eget brug her på hjemmesiden ved at klikke her.

Tilmeld dig som sælger

Udfyld felterne herunder og tryk send, så er du tilmeldt som sælger. Du vil herefter blive kontaktet af vores lokale lotterikoordinator i dit område.

Vi er super glade for, hvis du vil sælge lodsedler til fordel for mennesker med nyrelidelser, deres pårørende og donorer!

Du er også velkommen til at købe lodsedler til eget brug ved at klikke her.

Meld dig som sælger

Typiske spørgsmål fra sælgere

 • Hvornår kan jeg/vi sælge lodsedler og hvor tilmelder man sig?

Nyreforeningen afholder årligt ét lotteri, der afholdes i perioden marts-juni. Du tilmelder dig her på siden og vil inden lotteriet begynder blive kontaktet af Nyreforeningen lotterikoordinator i det område, du bor i.

 • Hvad kan jeg/vi tjene?

Du/I tjener 9 kr. for hvert solgte lod a 25 kr.

 • Hvem kan blive sælger?

Alle kan blive sælgere – ung som gammel, pige som dreng, enkeltperson som hold. Vil du støtte en god sag og tjene penge samtidig, så meld dig.

 • Er provisionen skattepligtig?

Sælger du på egne vegne, er provisionen skattepligtig. Sælger du derimod på vegne af en klasse, klub, forening eller lign. er provisionen ikke skattepligtig.

 • Hvordan afregner jeg, når salgsperioden er slut?

Du skal udfylde den afregningsblanket, du modtager sammen med lodsedlerne. Derudover skal du indbetale salgssummen fratrukket din provision på 9 kr. pr. lod.

 • Hvor kan man sælge lodsedlerne?

Du kan sælge lodsedlerne ved at gå fra dør til dør, ved arrangementer, på gader og stræder. Enkelte steder kræver det dog tilladelse f.eks. i et butikscenter o. lign.

 • Mange svarer, at de ikke har kontanter

Det kan være en rigtig god ide at opsøge f.eks. loppemarkeder og andre steder, hvor folk typisk har kontanter på sig. Har du Mobile Pay, kan du også vælge at modtage betaling elektronisk.

 • Hvor mange lodder skal jeg sælge?

Du bestemmer helt selv, hvor mange lodder du vil forsøge at sælge. Du kan altid bestille flere lodder, hvis du løber tør. Dem, du ikke får solgt, skal du blot returnere ved salgsperiodens slutning.

 • Hvad går pengene til?

Overskuddet fra lotteriet går til Nyreforeningens arbejde til fordel for mennesker berørt af nyre- eller urinvejssygdom. Indtægterne fra lotteriet er en af foreningens vigtigste indtægtskilder og sikrer, at vi kan tilbyde rådgivning, afholde kurser og andre aktiviteter.

Hjælp os med at gøre lotteriet til en succes

Jo mere vi sælger, des mere gavn kan vi gøre. Der er mange måder, du kan hjælpe til, at lotteriet bliver en succes:

 • Meld dig som sælger
 • Saml en gruppe sælgere og meld dig som holdkoordinator
 • Fortæl venner, familie og bekendte om muligheden for at købe og sælge lodsedler
 • Del og ”synes godt om” opslag om lotteriet på facebook
 • Sæt hverveplakater op i dit lokalområde.

Salg til medlemmer

Nyreforeningen er organiseret i 16 lokalkredse. Er du medlem af Nyreforeningen vil du afhængigt af hvilken kreds, du er medlem hos, modtage lodsedler med posten.

 • Hvorfor har jeg fået tilsendt lodsedler?

En række kredse har tradition for at sende lodsedler ud til deres medlemmer i håb om, at medlemmerne ønsker at købe lodderne og derved støtte såvel landsforening som kreds. I andre kredse nøjes man med at sende et brev ud med opfordring til at købe.

 • Er det frivilligt, om jeg vil deltage i lotteriet?

Uanset hvilken kreds du bor i, er det selvfølgelig frivilligt, om du ønsker at købe lodsedler og deltage i lotteriet.

 • Hvorfor bliver jeg bedt om at returnere mine lodsedler, hvis jeg ikke vil spille med?

Du bliver bedt om at returnere eventuelt uønskede lodsedler, fordi kredsen hæfter for mistede lodder. Det skyldes, at Nyreforeningen i forbindelse med revision af lotteriregnskabet skal kunne redegøre for både solgte og usolgte lodder.

 • Hvor skal jeg henvende mig, hvis jeg ikke ønsker at modtage lodsedler i fremtiden?

Hvis du ikke vil have tilsendt lodsedler fremover, skal du kontakte din kredsbestyrelse.

Kontakt

Nyreforeningens sekretariat
Tlf. 43 52 42 52 (tirsdag-torsdag kl. 10-15)
E-mail: mail@nyre.dk