Kyllingemuffins

 Lækre kyllingemuffins med grøntsager. Kan spises både til aftensmad og til frokost, måske endda til morgenmad.

Opskriften er til ca. 30 stk.

Det skal du bruge:

  • 1200 g hakket kyllingekød 1,5 finthakket løg
  • 3 dl hvedemel
  • 6 æggehvider
  • 1 tsk. salt
  • 4 fed knuste hvidløg 6 kogte gulerødder

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 200°C- alm. ovn.
  • Skær gulerødder i tern. Kog dem indtil de er møre.
  • Imens gulerødderne koger, blandes de resterende ingredienser sammen i en stor skål.
  • Når gulerødderne er kogt, hældes alt vandet fra. Hak dem fint, og bland dem i sammen med resten af farsen.
  • Fordel farsen i muffinsformene.
  • Muffinsformene kommes på en bageplade. Bag dem i ca. ½ time, til de er gyldne på toppen.