Kurser for pårørende

Pårørende

Det er ikke nemt at være syg, men det er heller ingen dans på roser at være pårørende.

Men heldigvis er der hjælp at hente, så det bliver lidt lettere at være pårørende.

Pårørende i Danmark tilbyder her i efteråret 6 webinarer henvendt til pårørende. Et webinar er et foredrag på nettet, som du kan deltage i via din computer eller tablet. Deltagelse er gratis, men der er et begrænset antal deltagere, så vent ikke for længe med din tilmelding!

Tilmeld dig pr mail til info@paaroer.dk. Skriv WEBINAR i overskriften, og skriv i selve mailen titlerne på de webinarer, du ønsker at deltage i. Men fortvivl ikke, hvis tidspunkterne ikke passer dig. Webinarerne optages og vil fra december blive tilgængelige på YouTube – så skriv YOUTUBE som besked, hvis du gerne vil høre fra os Pårørende i Danmark om det.

Hvor findes hjælpen til pårørende?
Torsdag den 22. oktober kl. 19.30 – 20.30. Oplægsholder: Marie Lenstrup
Vi ved godt, at det kan være belastende at være pårørende, men hvad er det lige præcis, der belaster dig, og hvor alvorlig er belastningen? Hvad har du mest brug for hjælp til? Vi undersøger, hvor du kan finde hjælpen henne – fra kommunen, fra sundhedsvæsnet, fra frivillige og foreninger, og fra familie og venner.

Bevar dig selv
Onsdag den 28. oktober kl. 19.30 – 20.30. Oplægsholder: Anja Aalund Holst
Hvordan er det jeg bevarer mig selv som pårørende? Hvordan er det, jeg finder ud af, hvad der gør mig godt, når det føles som om der slet ikke er tid og rum til mig? På dette webinar går vi på opdagelse i tanker, der nærer og tanker der tærer, ligesom vi kommer omkring forskellige aktiviteter,  der kan hjælpe dig til at kalde på de nærende tanker.

Så har du lyst til at sidde hjemme i din egen stue og blive klogere på livet som pårørende, helt uden risiko for coronasmitte, aflysninger eller besværlig transport?  Ja, så er muligheden der i midten af hver af de kommende to uger.  Eller i tiden derefter, hvis du vælger at vente på You Tube optagelsen.