Kronprinsesse Mary i cirkus med nyrebørn

Få en fantastisk oplevelse og støt en god sag, når Cirkus Dannebrog sender akrobater, klovne, jonglører og dyr i manegen til fordel for Nyreforeningen.

Cirkus Dannebrog arrangerer velgørenhedsforestilling for Nyreforeningen torsdag den 8. september på Bellahøj ved København. Nyreforeningens protektor H.K.H. Kronprinsesse Mary overværer forestillingen sammen med bl.a. nyresyge børn.

”Det betyder meget for vores medlemmer, at vores protektor Kronprinsesse Mary har interesse for vores arbejde. Denne aften er især til fordel for foreningens børn – både dem der er nyresyge og dem, hvis forælder eller søskende er nyresyg. For alle disse børn kan hverdagen være udfordrende og ensom, og vi glæder os derfor meget til at give børnene en god oplevelse,” udtaler Jan Rishave, formand for Nyreforeningen.

H.K.H. Kronprinsesse Mary får i pausen lejlighed til at tale med Nyreforeningens børn – dvs. nyresyge børn såvel som børn der er pårørende. Arrangementet foregår i cirkusstalden, hvor der samtidig er mulighed for at se cirkusdyrene.

Forestillingen foregår på Cirkuspladsen, Bellahøj, Hulgårdsvej 122, København NV. H.K.H. Kronprinsesse Mary ankommer kl. 18.30, og forestillingen slutter kl. 21.00.

Cases

  • Andreas er 13 år, og han lider af en sjælden medfødt nyresygdom. Derfor er han i medicinsk behandling, hvor han hver eneste dag skal sluge 47 piller. Andreas var meget syg, da han var mindre, og han var tit indlagt. I dag har han det meget bedre.
  • Lene er mor til Noah på 12 år, som har været nyresyg, siden han blev født. Derfor gav Lene sin ene nyre til Noah for seks år siden. I dag har Noah det godt, men Lene er altid ekstra opmærksom på ham, for hun ved ikke, hvor længe nyren holder.

Presseprogram

Pressen har mulighed for fotografering på følgende tidspunkter:

  • Ved H.K.H. Kronprinsesse Marys ankomst kl. 18.30 (afmærket område).
  • Pressen får 2 minutter inden forestillingen begynder, hvor der kan fotograferes fra manegen.
  • Pressen får lov at være til stede i cirkusteltet under de tre første numre, herefter guides pressen ud af teltet.
  • I pausen vil pressen have mulighed for at fotografere ved besøget i stalden, hvor H.K.H. Kronprinsesse Mary møder børn fra Nyreforeningen (afmærket område).

Yderligere information om forestillingen fås hos:

Maria Helene Olesen, tlf. 50 93 59 48, mho@nyre.dk.

Pressekontakt og kontakt til cases:

Karina Ertmann Krammer, tlf. 41 19 51 00, kek@nyre.dk.

Pressen skal tilmelde sig arrangementet senest den 7. september kl. 12 ved at kontakte Karina.