Kom til innovationskonference 8. marts!

OBS. bemærk, konferencen er flyttet lokale, og afholdes nu i Henrik Dam Auditoriet, dog stadig ved Maersk Tower, Panum.

Nyreforeningen sætter fokus på den særlige værdi, der ligger i at inddrage os patienter i forskning og i produktudvikling. Det gør vi med en innovationskonference den 8. marts 2018 for patienter, forskere, sundhedsfaglige, produktudviklere og politiske deltagere m.fl.

Foto: Lærke Gade Bjerregaard

Nyreforeningens forskningsfond har 30 års jubilæum i 2018, og flere end 300 forskningsprojekter har gennem årene modtaget støtte. Det er vores vision, at vi ikke blot skal støtte projekter økonomisk, men også medvirke til at forskning og produktudvikling tilfører os større livskvalitet og livsglæde. Vi mener, at forskning og produktudvikling er og må være afhængig af patientoplevelser i praksis. Det er omdrejningspunktet for konferencen.

Hent program for konferencen

Sådan tilmelder du dig

Konferencen afholdes den 8. marts 2018 ved Mærsk Tower, Panum Instituttet, Henrik Dam Auditorium, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Tilmelding skal ske senest den 8. februar 2018. Bemærk venligst, der er et begrænset antal pladser. Det koster 950 kr. at deltage. Frokost er inkluderet.

Du tilmelder dig via dette link – fristen er overskredet, og tilmeldingen er nu lukket.
OBS. du er først endeligt tilmeldt, når du har gennemført din betaling. Følg instrukserne på tilmeldingssiden.

Oplever du problemer med din tilmelding eller betaling, så kontakt Nyreforeningens sekretariat.

 

Den årlige nyrekonference er en del af Nyreforeningens innovationskonference i 2018. I 2019 vender nyrekonferencen tilbage i sin oprindelige form.