Aarets-solfanger

Irene er Årets solfanger 2016

Aldrig før er den samme person blevet indstillet til Årets solfanger så mange gange – og der er to store grunde til at indstillingerne er tikket ind: En stor auktion til fordel for Nyreforeningen og et ihærdigt engagement i foreningens lotteri.

”Ihærdig og vedholdende”, ”særdeles initiativrig”, ”brændende ildsjæl” og ”meget glad for at hjælpe andre” er blot et udsnit af de mange pæne ord, som folk har skrevet om Irene Viggo i deres indstillinger. Derfor blev Irene kåret til Årets solfanger på landsmødet i april 2016.

Irene startede i det små: Fra en lille gruppe på facebook, hvor private sælger ting og donerer beløbet til Nyreforeningen – til en stor auktion i starten af året med mere end 70 effekter på QXL, som virksomheder og kendte danskere har doneret til. Auktionen indbragte mere end 20.000 kr., som går ubeskåret til Nyreforeningens arbejde.

Auktionen er slut for i år, men Irene har planer om en ny til næste år. Indtil da fortsætter hun utrætteligt kampen for at få hele foreningen til at engagere sig i lotteriet.

Se tidligere års solfangere.