Invitation til lancering af ny kogebog til nyresyge

Spis godt - når du har en nyresygdom

Nyreforeningen udgiver en ny kogebog til nyresyge ”Spis godt – når du har en nyresygdom”, og inviterer alle medlemmer til lanceringen. Her kan du høre mere om indholdet, smage nogle af retterne fra kogebogen og få dit eget eksemplar med hjem til en særlig kampagnepris.

Kogebogen indeholder mere end 60 forskellige opskrifter, som suppleres af konkrete tips og tricks til den daglige madlavning. Derudover indeholder kogebogen et kapitel med alt, hvad du har brug for at vide, når du som nyresyg eller pårørende skal lave mad, der tager hensyn til nyrerne.

Lanceringen finder sted tirsdag den 22. november 2022 kl. 16-18 i Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup.

Program

Kl. 16: Ankomst

Kl. 16.15: Velkomst ved Michael Buksti, direktør i Nyreforeningen

Kl. 16.30: Præsentation af kogebogen ved Sofie Wendelboe, klinisk diætist i Nyreforeningen

Kl. 17.00: Mulighed for at smage på forskellige retter fra kogebogen samt købe kogebogen til særlig kampagnepris

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Der er et begrænset antal pladser, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle, dog senest den 16. november 2022.

Send en mail til lh@nyre.dk for at tilmelde dig. Hvis du tilmelder flere, så skriv navnene på alle tilmeldte i mailen. Din tilmelding er registreret, når du modtager en bekræftelse.

Deltag på Facebook

Har du ikke mulighed for at deltage, så livestreamer vi også direkte fra lanceringen på Nyreforeningens Facebook-side fra kl. ca. 16.15. Du kan allerede nu gå ind og tilmelde dig begivenheden – så får du nemlig en notifikation, når livestreamingen går i gang. Vi håber, at du vil se med.

Køb kogebogen til særlig kampagnepris

Du har mulighed for at købe kogebogen til en særlig kampagnepris på 159 kr. til selve lanceringen. Bemærk, at vi kun modtager betaling via MobilePay på dagen.

Har du ikke mulighed for at deltage i lanceringen, kan du bestille kogebogen på vores hjemmeside til samme særlige kampagnepris frem til nytår (dog skal du betale for fragt). Du kan forudbestille kogebogen allerede nu, men den sendes først til dig den 22. november 2022.

Fra den 1. januar 2023 koster kogebogen 179 kr. for medlemmer af Nyreforeningen og 325 kr. for ikke-medlemmer.

Om kogebogen ”Spis godt – når du har en nyresygdom”

Kogebogen indeholder mere end 60 opskrifter med noget for enhver smag. Der er forslag til morgenmad, frokost, aftensmad og desserter. Derudover er der forslag til salater og grøntsager, til saucer og dressinger samt et afsnit om julemad og et afsnit om sommermad. Forslagene er varierede, så du både finder klassiske danske retter samt nye og internationalt inspirerede opskrifter.

Kogebogen tager særligt højde for de kostanbefalinger, som personer i dialyse skal tage hensyn til. Den kan også med god gavn bruges af personer med nedsat nyrefunktion og af transplanterede.

I kogebogen finder du også nyttig viden om mad og nyresygdom, som er gavnlig for alle, der lever med en nyresygdom.