Ingen dørsalg i år

Nyreforeningen får dagligt henvendelser fra medlemmer, der gerne vil gøre en ekstra indsats med at sælge lodsedler. Medlemmer som vil sælge lodsedler ved dørsalg. For det er nu engang det, der giver det bedste salg.

Men her må vi skuffe jer. Nyreforeningen tillader ikke dørsalg.

Situationen omkring Silkeborg og Århus, der lige har aflyst festugen. Omkring Solrød og Sorø og andre nyudpegede hotspot-områder. Alle sammen situationer, der gør, at vi ikke tør udfordre Corona-virussen, men i stedet holder os forsigtigt tilbage. Vi må ikke udsætte andre for unødig smitte eller bekymringer for en sådan.

Derimod må du gerne sælge lodsedler i det offentlige rum. For eksempel på torve foran indkøbscentre. Under en parasol ved en velbesøgt parkeringsplads. Eller i din egen indkørsel.

Lodsedlerne må også gerne sælges i private netværk, til familie, venner, holdkammerater, forældre og andre indenfor denne kategori. Nyreforeningen tilhører en af risikogrupperne og derfor må vi være meget forsigtige omkring håndtering af denne sag. I kan også sælge online i jeres netværk fra stoetos.dk

Vi regner med at Black Box Branding sætter en frist til den 25. august, hvor du kan ombytte lodsedler UDEN returret til lodsedler MED returret.  Salgsperioden er forlænget til den 15. september, så vi håber I trods alt får lidt salg ud af det.

Vi håber, alle har forståelse for denne beslutning. Også selv om Coronaen går hårdt ud over vores alle sammens indtægtsgrundlag.

Tak for jeres tid og støtte til Nyreforeningens arbejde.