Godt 50.000 kroner fra Drugstars til os

DrugStars er en app, hvorigennem du gratis kan donere penge til patientforeninger som for eksempel Nyreforeningen. Det eneste du skal gøre er, at tage din medicin som ordineret og til tider bedømme din behandling.

Når du har hentet appen, starter du med at indtaste den medicin, du tager. DrugStars-appen vil herefter minde dig om, når det er tid til at tage din medicin. Når det er gjort, klikker du på pille-ikonet på din skærm, og du vil modtage din belønning i form af stjerner.

Når du har tjent 50 stjerner, kan du donere dem til en af patientforeningerne, der er tilknyttet  appen heriblandt Nyreforeningen. DrugStars forvandler ‘stjernerne’ til rigtige penge.

I år blev det til en check på 52.500 kroner, som Nyreforeningens souschef og socialrådgiver Jan Jensen på billedet ovenfor viser frem.

Pengene, som vi har fået fra Drugstars skal bruges til at forbedre forholdene for nyresyge. De skal bruges til informationer til vores medlemmer i form af blandt andet pjecer og kurser til børn, unge og familier.  Samt til rådgivning, kommunikation og rejser.

Tak til alle jer, der har brugt appen Drugstars og har været med til at støtte os og forbedre forholdene for medicinbrugere verden over.