Frivillige værter søges til afholdelse af sociale online-arrangementer

Online vært

Online vært

I Nyreforeningen vil vi gerne holde flere sociale online arrangementer og til det søger vi dig, der har lyst til at være vært og til at udvikle et eller flere arrangementer. Det kunne være en quizaften, ginsmagning, yoga eller bankospil – kun fantasien sætter grænser.

Som frivillig vært er du sammen med andre værter og Nyreforeningens sekretariat med til at finde på aktiviteter, invitere oplægsholdere eller arrangører. Alene eller sammen med en medvært bliver du ansvarlig for at afholde arrangementet på zoom – byde velkommen til deltagere, være ordstyrer mv. Arrangementerne holdes i efteråret/vinteren 2021, men du er med til at beslutte arrangementets dato og tidspunkt på dagen.

Du vil blive grundigt oplært i at bruge mødeplatformen Zoom, hvis ikke du allerede har erfaring med at afholde arrangementer på Zoom.

Som frivillig vært er du med til at give personer med nyresygdom og pårørende hyggelige oplevelser og skabe fællesskaber, uden at det behøver at handle om nyresygdom.

Selv får du lov til at udfolde dine kreative evner og prøve kræfter med eventplanlægning. Er du interesseret? Så send en mail eller ring allerede i dag og senest den 27.9 til Maia Torstensson mt@nyre.dk, tlf. 92 82 24 73 eller Jan Jensen jj@nyre.dk, tlf. 50 93 59 50. Vi kontakter dig inden for et par dage og fortæller mere om, hvad opgaven indebærer og hvordan du kommer godt i gang med at skabe nogle hyggelige og fællesskabende arrangementer for Nyreforeningens medlemmer.

Vi glæder os til at høre fra dig!