Flere skud influenzavacciner til Hovedstadsområdet

Danmark er ved at løbe tør for Influenzavacciner. Allerede siden midt oktober er det for mange praktiserende læger ikke muligt at vaccinere mod influenza, uanset om patienten er i risiko for et alvorlig forløb eller ej.

Udlandsvaccinationen har kontaktet os, fordi de for øjeblikket har en del influenzavacciner liggende. Vaccinen skulle have været brugt til Københavns Politi, men Sundhedsstyrelsen har imidlertid henstillet til, at personer under 65 år og sunde og raske personer ikke skal vaccineres. Derfor tilbydes vaccinerne personer, som er i risiko for et alvorligt influenzaforløb samt alle over 65 år.

Vaccinationer kan aftales på tlf. 70220702 eller tid kan bestilles på www.vaccination.dk. Hvis der er stor søgning til disse vaccinationer udvides åbningstiden.

Udlandsvaccinationen I/S er beliggende ved indgangen til Statens Serum Institut på Ørestads Boulevard 5, 2300 lige over for SAS Radisson hotellet. Oplysninger om tog, bus og metro til Udlandsvaccinationen kan findes på https://www.vaccination.dk/find-os/.