Dialysen på Fanø åbner

Foto: Colourbox

Danmark åbner. Og det gør dialysen på Fanø også.  Mens dialysen i Skallerup og i Grønbæk  har haft åbent hele tiden. Nyreforeningen råder over tre feriedialyse-steder.

15. juni bliver dørene slået op igen til Fanø Dialyseklinik, der ligger i det moderne og velfungerende Sundhedshus på Vestervej 1 i Nordby på Fanø. Her er åbent tre gange om ugen i klinikken, der er indrettet med 2 dialysepladser med maskiner, stole, borde og fjernsyn.

Dialysen på Fanø drives af koordinerende sygeplejerske Per Eggert Larsen, og det lægefaglige ansvar ligger hos overlæge Kjeld Erik Otte fra Kolding sygehus.

Du kan booke feriedialyse på Fanø hele året rundt ved at skrive til fanoe@nyre.dk

Eller ved at ringe til sygeplejerske Per Eggert Larsen på telefon  28 83 23 38.

Dialysen i Skallerup

Dialysen i Skallerup Klit ligger i Skallerup Klit Feriecenter og blev etableret i 1999 og drives af Nyreforeningen. Vi råder over 4 dialysepladser og har en fastansat sygeplejerske samt sygeplejerskevikarer fra Hjørring og Aalborgs dialyseafsnit.

Det er ikke et krav, at du bor i Skallerup Klit Feriecenter, du kan også bo privat, på campingplads eller i sommerhus. Ønsker du at bo på Skallerup Klit Feriecenter, skal du ringe på telefon 99 24 84 00. Husk at oplyse dit medlemsnummer til Nyreforeningen, da der er gode tilbud og rabatter.

Ønsker du at bestille feriedialyse i Skallerup, skal du kontakte Birthe Nielsen på telefon 98 96 79 67 / 50 93 59 41 eller dialyse@nyre.dk.

Dialysen i Grønbæk

I Grønbæk, mellem Silkeborg og Randers, har Nyreforeningen indrettet en hyggelig feriebolig i det gamle Grønbæk Hospital på Erik Glippingvej 1, 8643 Ans.

Huset udlejes til en familie / selskab ad gangen.

Der er opstillet et dialyseapparat af mærket Gambro AK 100 i huset. Dialyserne udføres med hjælp fra sygeplejersker fra dialyseafdelingen på Viborg Sygehus. Regionen betaler for behandlingen.

Ansøgning om ophold sker ved henvendelse til Birthe Nielsen, tlf. 50 93 59 41 eller dialyse@nyre.dk.

God sommer.