Bliv frivillig vært for et medlemsarrangement

Unge holder i hånd

Unge holder i hånd

I foråret 2022 har Nyreforeningen planlagt at tilbyde medlemsarrangementer rundt om i landet. Det kunne eksempelvis være en tur i Zoologiske have, Minigolf eller måske en fisketur med kutter. Til dette søger vi dig, der har lyst til at finde på en aktivitet i dit nærområde og være vært for denne.

Sammen med andre værter og Nyreforeningens sekretariat er du med til at tilrettelægge en aktivitet, og du bliver medansvarlig for at holde arrangementet. Arrangementerne skal holdes i foråret 2022, men derudover er du er med til at beslutte arrangementets dato og tidspunkt på dagen.

Som frivillig vært giver du medlemmer af Nyreforeningen en hyggelig oplevelse og du er med til at skabe fællesskaber for personer med nyresygdom og pårørende, uden at det behøver at handle om nyresygdom.

Selv får du lov til at udfolde dine kreative evner og prøve kræfter med eventplanlægning. Er du interesseret?
Så send en mail eller ring allerede i dag og senest den 22. november til Karen Bangert kb@nyre.dk, tlf. 92 82 24 61. Jeg kontakter dig inden for et par dage for at få en snak om hvad opgaven indebærer og hvordan du kommer godt i gang med at skabe et hyggeligt og fællesskabende arrangement for Nyreforeningens medlemmer.

Vi glæder os til at høre fra dig!