Nyreforeningen har indgået et samarbejde med energiselskabet Forskel, der gør det muligt for dig at støtte Nyreforeningen – blot ved at betale din elregning.

Forskel er et nyopstartet energiselskab, der gør det muligt at donere hele fortjenesten på dit strømforbrug til Nyreforeningen. For en almindelig husstand svarer det til en årlig donation på ca. 400 kr., som du personligt donerer til velgørenhed. Du får selvfølgelig skattefradrag for dit bidrag. Det eneste Forskel tjener er et administrationsgebyr på 19 kr./md.

Skifter du til Forskel, kan du altså støtte Nyreforeningens arbejde – helt uden, at det koster dig ekstra.

Grøn strøm og støtte til nyresagen

Med Forskel som dit energiselskab vil du både få strøm fra vedvarende energikilder, el til markedsprisen og muligheden for at støtte en vigtig sag.

Med Forskel som dit energiselskab får du:

  • mulighed for at støtte Nyreforeningen uden at det koster dig noget
  • grøn strøm
  • prisgaranti – Forskel går aldrig over markedsprisen
  • ingen binding
  • fuldt og automatisk skattefradrag for din donation
  • gratis oprettelse

Lige meget hvilket energiselskab du har i dag, kan du nemt og gratis skifte til Forskel.

Hvem er Forskel?

Forskel er Danmarks nye velgørende energiselskab, der bygger på ideen om at implementere velgørenhed i et alment el-forbrug – uden ekstra omkostning. Forskel har skåret kraftigt ned på deres omkostninger, så der er plads til en bæredygtig forretningsmodel, hvor hele fortjenesten på dit strømforbrug doneres til velgørenhed. Forskel er sat i verden grundet tre drømme og missioner; De vil gøre velgørenhed til en forankret del af danskernes almene forbrug, de vil være med til at øge den grønne omstilling, og de vil gøre det nemt og overskueligt at være el-kunde i Danmark.

Vi håber du vil bruge din energi på at gøre en forskel!

Læs mere om Forskel.

Ring mig op

Forskel tilbyder at ringe dig op. hvis du gerne vil høre mere om at skifte el-selskab. Det er ganske uforpligtende. Udfyld formularen herunder, hvis du vil kontaktes af Forskel.